برندینگ کالاهای تند مصرف


Untitled

متخصصین بازاریابی، صنعت کالاهای تند مصرف (FMCG) را یکی از بی وفا ترین صنایع به لحاظ وفاداری مشتریان میدانند.اثبات این ادعا نیز سخت نیست.کافیست تلویزیون را روشن کنید و پیام های بازارگانی را مشاهده نمایید.100 میلیون تومان برای یک نفر،سفر دوره دنیا یا 1000 سکه بهار آزادی برای 10 برنده خوش شانس تنها نمونه هایی از تبلیغاتی است که این صنایع برای وادار نمودن(نمی گوییم تشویق!) مردم به خرید محصولاتشان می کنند و مردم خسته از تبلیغات یا بهتر بگوییم مردم قربانی بمباران تبلیغات روز به روز بی تفاوت تر از گذشته از کنار این هجمه تبلیغاتی می گذرند.

فکر میکنید در این شرایط شرکت ها چکار می کنند؟به دنبال راه علمی می گردند؟خیر فقط مبالغ جوایز خود را افزایش داده واگر همین طور ادامه پیدا کند دور از ذهن نیست که در آگهی تلویزیونی ببینیم شرکتی بگوید جایزه برنده خوش شانسش یک ویلای دوبلکس در شمال شهر یکی از شهرهای کره مریخ می باشد!

البته برخی شرکتها رویه بهتری نسبت به روشی قبلی انتخاب نموده و به دنبال ابزاری نظیر باشگاه مشتریان،کلوپ هواداران و مواردی از این دست میروند، بدون آنکه نه خودشان و نه پیمانکارشان دید درستی نسبت به سناریو های وفادارسازی داشته باشند.تصور اینکه جایی باشد تا کاربر وارد شود(Login) و مطلبی ارسال نماید یا نظری را اعلام کند و سپس امتیازی بگیرد و در نهایت آن امتیاز منجر به دریافت جایزه ای شود سبب می شود شرکتهای بزرگ هزینه های سرسام آوری را صرف این مکانیزم ها نمایند و البته ایشان تجربه ثابت نموده نتیجه غیر موثر بودن عملکرد خود را در کمتر از یک سال خواهند دید.

برندسازان اینگونه تبلیغات را به دلایل زیر محکوم نموده و اعتقاد دارد این شیوه پروموشن نه تنها اثر مثبت نداشته بلکه مخاطب با شعور را هرچه بیشتر از شرکت ارائه کننده آن دور می نماید.

• این تبلیغات شعور مخاطب را به صورت مستقیم هدف گرفته و به او می گوید به دلیل اصرار من و نه به دلیل باور خود این محصول را انتخاب کن!
• تبلیغات زیاد باعث ایجاد مزاحمت های جانبی برای مخاطب می گردد.خواه این مزاحمت در حین دیدن سریال مخاطب باشد خواه در روزنامه ای فرد آن را به هر دلیلی به غیر از دیدن آگهی های پوچ مطالعه می نماید.
• این شیوه افزایش فروش اتلاف هرچه بیشتری منابع شرکت می باشد زیرا زمانی که مدیر بازاریابی شرکتی فاقد دانش لازم و البته شناخت صحیحی از بازار هدف باشد، بهره وری پایین خود را با افزایش بوجه تبلیغات جبران می نماید.در این حالت اگر شرکت از یک مشاور بازاریابی مستقل بخواهد تا ممیزی بازاریابی(Marketing audit ) را انجام دهد، درخواهد یافت که چه منابع عظیمی را صرف بدست آوردن چه منافع قلیل و بی ارزشی نموده است.

برندسازان ضمن نقد روش های فوق به صورت ایجابی راه حل های خود را به شما ارائه خواهد داد.البته روش های ما اندکی با سیستم سری کاری و مبتنی بر خم های رنگرزی! فرق داشته و یک نسخه را برای همه تجویز نمیکنیم.متخصصین ما بعد از مطالعه همه جانبه صنعت شما ،راه حلی خاص منظوره برای صنعت شما را ارائه می نماید.

این افسانه را که در صنایع تند مصرف، تبلیغات و کانال توزیع و پخش حرف اول و آخر را می زنند فراموش نمایید و با ما نسیم خنک وفاداری مشتری را در هوای گرم و خسته کننده رقابت ها بی نتیجه احساس نمایید.

مشاوره سریع
021-88197098